Betaling les- en lidgeld:

Er zijn 34 danslessen gepland voor het seizoen 2019-2020.

Het les- en lidgeld voor een dansles van 1u is € 180 (€100 per semester) en €250 (€140 per semester) voor een dansles van 1u30.
 

Bij het stopzetten van de danslessen kan het lidgeld (€ 35) niet terugbetaald worden. Het lidgeld omvat alle verzekeringen en deelname in de werkingskosten van Dansstudio 4Motion.

Bij het stopzetten van de danslessen kan het lesgeld terugbetaald worden omwille van medische redenen mits het voorleggen van een doktersbewijs en enkel indien er een volledige stopzetting voor de rest van het dansjaar zich voordoet.
 

Gemiste lessen mogen ingehaald worden in een groep naar keuze.
 

Afgelaste lessen vanwege ziekte van de leerkracht of andere onverwachte omstandigheden worden op een vrij moment of samen met een andere dansafdeling ingehaald. Deze afgelaste lessen kunnen niet terugbetaald worden. Bij langdurige afwezigheid van de leerkracht wordt het lesgeld  terugbetaald.
 

Het bestuur behoudt zich het recht om danslessen af te schaffen en groepen samen te voegen bij het begin van het dansseizoen indien er onvoldoende inschrijvingen zijn.
 

Het bestuur behoudt zich het recht om danslessen af te schaffen en groepen samen te voegen in de loop van het dansseizoen omwille van onverwachte organisatorische redenen.

Bij afschaffing van de les wordt het resterend lesgeld terugbetaald.